Historiku Albawood

Albawood eshte nje kompani qe operon prej disa vitesh ne jugun e Shqiperise, me vendodhje ne qytetin e Vlores, ne Narte. E themeluar me qellimin kryesor te tregetoje nje game te gjere produktesh te lendes drusore , te ndara ne kategori dhe dimensione te ndryshme. Produktet e importuara nga Suedia, Finlanda, Austria, Gjermania, Cekia, Italia etj kane konsoliduar punen tone drejt krijimit te nje klienti te kenaqur nga cilesia dhe koha rekord e realizimit te porosive. Druri eshte I vetmi material qe mund te balancoje ndryshimin e temperaturave ne varesi te ndryshimit te stineve, dhe lageshtise se ajrit. Ne vere , druri e mban shtepine e fresket dhe ne dimer arrin ta mbaje mjedisin e brendshem te ngrohte. Ne baze te experiences disavjecare ne krijimin e cative, shtepive prej druri, vendosjen e parketeve etj kemi siguruar nje bashkepunim eficent me specialiste dhe inxhinjere ndertimi per te kenaqur kerkesat e klienteve.

Filozofia Jone dhe Strategjia

Kompania Albawood kemi si mision tonin te ofrojme produkte te cilesise se larte ne kohen e duhur per klientin.
Respektimi I afateve per ndertimin e te gjitha konstruksioneve te ndryshme prej druri perben nje vlere te madhe
per kompanine tone. Nder vite shquhemi per korrektesen dhe komunikimin e shkelqyer me partneret tane, si
furnitore ashtu edhe klientet apo inxhinjeret e ndertimit. Jemi gjithmone ne kerkim te me te mires, ne permirsim
te vazhdueshem duke kerkuar rezultate te sakta dhe pergjegjshmeri te larte.

null

Suport i Garantuar

null

Staf i Kualifikuar

null

Kontakt i Vazhdueshem