Produkte te Cilesise se Larte

Druri eshte I vetmi material qe mund te balancoje ndryshimin e temperaturave ne varesi te ndryshimit te stineve, dhe lageshtise se ajrit. Ne vere , druri e mban shtepine e fresket dhe ne dimer arrin ta mbaje mjedisin e brendshem te ngrohte.

Nje shije druri...

PARKET
MATERIALE NDERTIMI
RAPOTE
BREDH
PISHA NORDIKE
TJEGULLA